Mucurlu yolda iki otomobil çarpıştı: 9 ölü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2007 14:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Afyonkarahisar'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ferhat Öz, tedavi gördüğü

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar-Konya karayolunun 8. kilometresinde İhsan Keser idaresindeki RE JL 230 yabancı plakalı otomobil ile Halil İbrahim Öz yönetimindeki 03 FR 598 otomobil çarpışmış, kazada Öz ailesinden Murat, Halil İbrahim, Serdar, Şükrü ve Bülent Öz, Keser ailesinden de Ramazan ve İhsan Keser ölmüştü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Ferhat Öz'ün de ölmesiyle kazada ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Afyonkarahisar-Konya karayolunda meydana gelen ve 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında ölenlerin yakınları Karayolları'ndan şikayetçi olduklarını söyledi.

Kazada ölen Öz ailesinin fertleri, Afyonkarahisar Ataköy'de toprağa verilirken, yakınları kazanın yeni dökülen mıcır nedeniyle meydana geldiğini iddia ederek Karayolları'ndan şikayetçi olduklarını söylediler.

Karayolları yetkilileri ise mıcırın yola dökülmesinde ve işaret levhalarında herhangi bir kusur olmadığını, gerekli açıklamanın ise Karayolları Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılabileceğini ifade ettiler.

Kazanın meydana geldiği bölgede Karayolları ekipleri mıcır temizleme çalışması yaptı.

Ataköy Muhtarı Muharrem Özdemir, ölenlerin fakir ve inşaatlarda çalışan aile bireyleri olduğunu belirterek, ailelere yardım edilmesi konusunda yetkililerden yardım istedi.

Özdemir, "Aynı yerde daha önce de yine bizim köyümüzden 4 kişi öldü. O Ölenler de bu ölenlerin yakın akrabalarıydı. Karayolları hakkında yapacağımız suç duyurusunu sonuna kadar takip edeceğiz" diye konuştu.

ÖLENLERİ KURTARICI TANIDI

Afyonkarahisar-Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasında ölen yabancı plakalı otomobildekilerin yakınlarına, oto kurtarma servisinde çalışan bir kişi sayesinde ulaşıldı.

Kaza sonrası olay yerine çağrılan oto kurtarma servisinde görevli ve Aksaraylı olduğu bildirilen Bayram Çağlayan, ölenlerden iki kişinin Aksaraylı olduğunu öğrenince jandarma ekiplerine ölenlerin bilgilerini sordu.

Kazada ölen baba İhsan Keser ile oğlu Ramazan Keser'i tanıyan Çağlayan sayesinde Aksaray'daki yakınlarına ulaşılarak cenazeleri teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber